masszázs és testkezelések

Mi a metamorf masszázs?

Átalakulást, átváltozást jelent. A mindennapi “megfogható” élet rendszerének átalakítása kézi beavatkozáson keresztül. A masszázs egy speciális esete, ami a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz javulást.

A metamorf masszázs hatása: a blokkoknál nagy segítség a metamorf masszázs, mert egy rendkívül hatékony lelkiblokk oldó technika és teljesen veszélytelen, teljesen megbízható módszer. Felszabadítja, megszabadítja a lelket a teljesen felesleges korlátoktól és lehetőséget teremt a teljesebb, örömtelibb, önmegvalósítóbb életre.

Eredmények: rendszeres kezelésekkel rendbejönnek a lelki tünetek, rendszeres végtaggörcsök, kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbajra, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, autoimmun-betegségekre, vérnyomás problémára, a láb és a test izzadására. Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek.

Próbáld ki, legyen személyes tapasztalatod, bízz benne, hogy neked is segít! A hagyományos kézi masszázs fontos kiegészítője. Kezelési napok: kedd és péntek este.